Tallers Culturals (Creixement personal)

Nou!

Coaching per a dones

Dilluns de 19.30 h a 21 h

Del 2 d'Octubre de 2017 al 4 de Desembre de 2017

Espai: Aula Polivalent 2

Professor/a: Bermúdez, Rebeca

Saps dir que no quan els altres et demanen alguna cosa? Fas favors sense preguntar-te si has de renunciar a alguna de les teves activitats? No saps com dir que no a segons quines oportunitats i ho vols fer tot alhora? Tens ben establerts els teus limitis? Acostumes a queixar-te per allò que els altres no fan enlloc de fer una petició clara? Què en penses de la teva intuïció? A vegades les dones ens deixem influenciar per factors externs o interns fruit de la nostra biologia i cultura. Aquest taller et servirà per prendre les teves pròpies decisions i per evitar l'autocensura. Aconsegueix la millor versió de tu mateixa!

Metodologia d’aprenentatge:
Cada sessió comença amb breus explicacions teòriques per poder fer posteriorment els exercicis o reflexions sobre els conceptes que tractem. Dinàmiques de grup.
Programa:
1. Saber dir NO.
2. Establir límits.
3. Peticions vs queixes.
4. Escoltar el propi cos (emocions).
5. Definir el teu espai personal.
6. Quina és la teva definició d’èxit?
7. Fortaleses

A càrrec de Rebeca Bermúdez. Psicòloga Positiva i Coach.

Preu: 74,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Descobreix-te amb Gestalt

Dilluns de 19 h a 20.30 h

Del 2 d'Octubre de 2017 al 4 de Desembre de 2017

Espai: Aula 4

Professor/a: Dini de Bcn Gestalt, Clara

A través d'exercicis i diferents dinàmiques lúdiques i participatives, aquest taller representa una presa de contacte amb aquesta filosofia humanista i els seus conceptes bàsics com l'"aquí - ara" (viure el moment present) i l'"adonar-se" (prendre consciència de les pròpies actituts).
L'objectiu d'aquest treball teòrico-pràctic serà el de trobar recursos personals per a descobrir una nova manera de veure les coses, poder millorar el nostre benestar i aprofundir al coneixement de nosaltres mateixos.

Més informació a:www.bcngestalt.com/cursos

Preu: 74,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Intel·ligència emocional

Dimecres de 10 h a 11.30 h

Del 4 d'Octubre de 2017 al 13 de Desembre de 2017

Espai: Aula Polivalent 1

Professor/a: Bermúdez, Rebeca

Què és la Intel·ligència emocional? La capacitat de prendre consciència de les emocions pròpies i dels altres i regular-les de manera adequada. És un dels aspectes més importants de la persona ja que facilita les relacions amb un mateix i amb els altres, la resolució de conflictes i afavoreix el benestar.
En aquest taller partirem de la consciència emocional (quines són les meves emocions i les dels altres), de la informació que ens donen les emocions per poder raonar i prendre decisions, per poder fer servir les emocions de manera adequada i regular-les sense minimitzar-les ni exagerar-les.

Metodologia d’aprenentatge:
Cada sessió comença amb breus explicacions teòriques per poder fer posteriorment els exercicis o reflexions sobre els conceptes que tractem. Dinàmiques de grup

A càrrec de Rebeca Bermúdez. Psicòloga Positiva i Coach.

Preu: 67,14 € (IVA inclòs)

Veure sessions
No hi ha places disponibles. Per a més informació contacta amb el Centre Cívic trucant al 93 450 89 17

Introducció a la meditació i al Mindfulness

Dimarts de 20 h a 21.30 h

Del 3 d'Octubre de 2017 al 5 de Desembre de 2017

Espai: Aula 5

Professor/a: Franco, Montse

El Mindfulness en tibetà s’anomena "dren" que significa "recordar": recordar l’instant present, recordar estar present aquí i ara, acceptant i reconeixent les experiències tal i com són.
Ens permet apropar-nos a la necessitat de prendre consciència, i fer-ho amb plenitud: ens guia per gaudir i implicar-nos en el moment present i educar la nostra atenció per posar-la al servei de la nostra salut i la nostra vida en general.
Conscients que necessitem aprendre a viure en un estat més equilibrat que ens aporti confort emocional i ens rebaixi l'estrès físic proposem un taller per apropar-nos als aprenentatges bàsics de la meditació i el mindfulness.

Preu: 74,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions
No hi ha places disponibles. Per a més informació contacta amb el Centre Cívic trucant al 93 450 89 17

Dates d'inscripció

Inscripcions a partir del 4 de setembre de 2017.

Per a més informació contacta amb el Centre Cívic trucant al 93 450 89 17.

Inscripcions

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant Login, sinó hauràs d'introduir les teves dades, clicant a Registre.

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En el cas d'inscriure a un menor cal que posis les dades personals de l'adult.

Suplement per al material

Els cursos marcats amb asterisc (*) tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.Per tornar al web del Centre